dijous, 18 d’octubre del 2007

Flickriver, altra forma de navegar per Flickr


Flickr Flickriver és una aplicació web que et permet explorar les fotos de Flickr d'una forma nova i diferent. Entre les característiques d'aquest mashup de Flickr podem destacar:
* River (riu) de fotos. Les fotografies es van mostrant de manera contínua, podent veure d'aquesta forma milers de fotografies sense haver de prémer següent i esperar que la pròxima pàgina carregui. Aquesta funcionalitat també es podria cridar “scroll infinit”.
* Imatges grans. Perquè la grandària realment importa si vols apreciar la bellesa d'una bona fotografia.
* Fons negre. Et mostra fotografia amb un fons negre per a veure-les millor.
* Pots veure les fotografies més interessants, mostrant-te-les ordenades per interès.
* Pots veure les fotos dels contactes d'un usuari.
* Pots navegar amb el teclat, pressionant j/k per a anar a la següent/anterior foto. L'espai et duu ràpidament a la següent foto i v obre la pàgina original de Flickr amb la foto visible actualment.
A més d'aquestes característiques, Flickriver té algunes vistes addicionals com poden ser per recents d'un usuari, favorites, fotos per tags, fotos més recents en Flickr o grups de fotos. Flickriver segueix una estructura de URLs molt similar a la de Flickr, permetent escriure les URLS directament de forma senzilla. Aquest mashable de Flickr és un projecte personal de Alex Sirota , co-fundador i CTO de FoxyTunes.

Via: Visual Beta